This is default featured slide 1 title
This is default featured slide 3 title
This is default featured slide 4 title
This is default featured slide 5 title

Изузетно повољни кредити за наше чланове

Залагањем руководства Синдиката полиције и полицијских старешина, чланови овог синдиката имају могућност да узму изузетно повољне кредите код Комерцијалне банке до 1.000.000 динара на 12 месеци са фиксном каматом од 5,90%. Рата овог кредита који би, на пример, био у износу од 100.000 динара, месечно би фиксно износила 8.601,93 динара.
Друга могућност је да се може узети код исте банке и кредит до 2.500.000 динара са роком отплате од 13 до 36 месеци са фиксном каматом од 6,90% Уколико би се узео овај кредит до 2.500.000 динара по овој камати и на 36 месеци у износу, на пример, од 100.000 динара месечна отплата (рата) би била 3.083,11 динара. Код исте банке могуће је по врло повољним условима узети и кредит са роком отплате до 120 месеци са ефективном каматном стопом од 9,89%. Такође, члановима нашег синдиката Комерцијална банка нуди и кредите у износу до 2.500.000 динара где је ефективна каматна стопа 9,89% а рок отплате 120 месеци.
Сви остали детаљи могу се сазнати од службеника у најближим експозитурама Комерцијалне банке или од Драгане Ратић, тел. 065/956-3124, mail: dragana.ratic@kombank.com или од Анђелке Јокановић тел. 065/956-1731 mail: andjela.jokanovic@kombank.com.
До краја следеће недеље, СПИПС закључиће споразум са Комерцијалном банком око давања кредита под, такође изузетно повољним условима, члановима овог синдиката који нису припадници МУПР.Србије.

председник Блажо Марковић