This is default featured slide 1 title
This is default featured slide 5 title

Клуб пријатеља

Позив за учлањење,
      Свим људима и привредницима који желе да се укључе у наше напоре да радницима МУП-а помогнемо у веома тешкој ситуацији у којој су се нашли због смањења плата и недовољног улагања чак и у најосновнија средства за рад.

Клуб пријатеља је осмишљен као један вид бенефит клуба за чланове, а целокупна чланарина се уплаћује на рачун фонда за помоћ полицији, Синдиката полиције и полицијских старешина који се транспарентно користи само и искључиво за потребе помоћи припадницима МУП-а.
Ако желите да помогнете организацији можете нас контактирати овде преко порука или маилом на sindikatpolicije@yahoo.com . Износ чланарине је 6.000 рсд на годишњем нивоу и сваком члану клуба пријатеља се издаје чланска карта која је осмишљена за промоцију клуба као и касније за коришћење бенефита у фирмама са којима имамо и са фирмама са којима ћемо тек остварити сарадњу.
Привредници и друштвено одговорне фирме могу нас контактирати ради договора о сарадњи чија је искључива сврха прављења погодности за чланове синдиката као и за чланове Клуба пријатеља. Такође ако изразе жељу могу уплатити донацију нашем фонду за коју ће им јавно бити уручена захвалница синдиката полиције и полицијских старешина.
Сваки почетак је тежак зато вас позивамо да нам помогнете и да својом чланарином омогућите да помогнемо људима који брину за нашу сигурност.
СПИПС Клуб пријатеља

ПОПУНИТЕ ПРИСТУПНИЦУ ЗА КЛУБ ПРИЈАТЕЉА ОВДЕ

Пример попуњене уплатнице за чланарину:

Изглед картице Клуба Пријатеља СПИПС

Изглед синдикалне значке Клуба Пријатеља СПИПС за цивиле