ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Синдикат полиције и полицијских старешина је у току интензивирања пријема нових чланова, посебно из редова активних припадника МУП Р.Србије. То је и одговор многим колегама који су се интересовали за чланство у нашем синдикату, а које из организационих разлога, нисмо могли да учланимо. Сада су се стекли сви услови да се овај синдикат још активније заузме на решавању бројних проблема које имају запослени у полицији, као што смо се ангажовали и на помоћи грађанима који нису припадници МУП Р.Србије. Ово је и моменат да садашње и будуће члановe упознам са одлуком Председништва синдиката да ће синдикална чланарина бити фиксна за чланове цивилног сектора 1.000 динара месечно (због немогућности  да се бројним цивилима – нашим члановима одбија уобичајена синдикална чланарина преко текућих рачуна и сл.). За све запослене припадницике МУП Р.Србије чланарина износи 1% од личног дохотка, што остаје синдикалним групама, на жиро рачунима синдикалних група. Потребно је да чланови цивилног сектора редовно месечно уплаћују чланарину на жиро-рачун 205-201097-40 или да уплате готовински, уз добијање писмене потврде и о томе да на телефон (065) 5005202 пошаљу слику уплатнице ради евиденције. За носиоце наше синдикалне значке који се не буду придржавали упутства око плаћање чланарине, Председништво ће бити принуђено да изда јавно званично решење о забрани ношења нашег синдикалног обележја.

Такође вас обавештавамо да ће ИД картице нашег синдиката убудуће бити пластичне, те се за  њихову замену треба јавити нашем Генералном секретару Саши Перовићу на телефон 065 500 5202.

Београд, 09.09.2020.