Браво за колеге из Инђије

Колеге из Инђије заиста су се истакле када су 21.02.2014. године, истог дана за само неколико сати ухватили нападаче на младе из табора Српске напредне странке који су лепили предизборне плакате у својој Инђији. Да се не ради о баш безазленом инциденту, заснованом на страначкој суревњивости, већ о озбиљном кривичном делу разбојништва, доказ је и одузимање јакни и мобилних телефона које су силеџије одузеле од младих партијских активиста. Експресно разрешавање овог случаја, осим што показује ефикасност колега у Инђији на терену, познавање могућих извршилаца и њихово безбедно привођење, сасекло је евентуалне будуће нападе који би ову предизборну кампању учинили и физички опасном за њене учеснике. Пример из Инђије треба да буде представљен и осталим колегама у Србији јер се предизборна активност захуктава, тако да полицајци у униформама и у цивилним оделима морају да своју будност подигну на још виши степен.
Београдски синдикат полиције и полицијских старешина оглашаваће се, као и овом приликом, увек када су квалитетно и брзо одрађени полицијски послови исто тако као и што се оглашавамо када, на жалост, појединци у нашим редовима крше закон и поверење које им  пружају грађани Србије. Овога пута имамо само речи хвале за колеге из Инђије.
Тако треба момци!

Београдски синдикат полиције и полицијских старешина
председник Блажо Марковић