ЧЕСТИТКЕ СИНДИКАТУ СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ

Синдикат полиције и полицијских старешина упућује најискреније честитке колегама, члановима и руководству Синдиката српске полиције који су несебичним радом по свим правилима синдикализма, испунили услове за признавање репрезентативности. Појава трећег репрезентативног синдиката у полицији Србије, који има право да са послодавцем директно договара радни статус запослених, битна је због повећане могућности јединственог синдикалног деловања у МУПР.Србија. Тиме смо ближе и идеји СПИПС-а о заједничком деловању свих синдиката у полицији, о стварању чвршће повезаности и, зашто не, стварања заједничке организације у будућности. Јер, показало се да, на жалост, многобројнии расцепкани синдикати немају довољно ни акционе спремности али ни материјалне моћи да спроведу иоле значајније синдикално деловање. Зато не чуди што су децу припадника МУП-а за Нову годину обрадовали поклони које је платио послодавац. Тако ће, највероватније, бити и приликом прославе 8. марта Дана жена, када ће се из буџета министарства финансирати овај значајан датум.

Још једанпут: колегама из Синдиката српске полиције најтоплије честитке и све најбоље у будућем синдикалном раду.

Београд, 06.02.2018.