Саопштење за јавност

memorandum2
Телефонским разговором са замеником шефа Кабинета министра г.Дијаном Хркаловић коенцидирају размишљања министра г.Небојше Стефановића са Закључком Председништва Београдског синдиката полиције и полицијских стрешина. Новчана помоћ од једне дневнице свих запослених у Министрству која би била усмерена за запослене у оквиру Министрства који су настрадали у поплавама и којима оштећена имовина у потпуности смо сагласни . Новчана помоћ од 5.000.00. која би била прикупљења од солидарне помоћи који примају сви запослени у Министрсву која би била преусмерена као помоћ грађанима који су погођени поплавама и чија је имовина оштећена НИСМО у могућности да искажемо своју солидарност унесрећенима жртвама поплаве,због веома тешке економске ситуације свих запослених у Министрсву.Министар оставља могућност избора припадницима МУП-А,да сходно својим могућности да издвоје новчана средства како би допринели санирању катасрофалне ситуације у земљи поводом поплава. Министар г.Небојша Стефановић у потпуности сагледао чињеницу о економским тешким стањем свих запослених у Министрству овим путем у име БСППС.и у своје лично име му захваљујемо.

Беорадски синдикат полиције и полициjских стрешина.